Ресторантьорски персонал

Нашите чуждестранни работници са отлично подготвени и с опит в ресторантьорството, включително в позиции като готвачи (топла и студена кухня), сладкари, хлебари, пицари, суши майстори, сервитьори и хигиенисти. Подбираме кандидати с професионализъм, трудова дисциплина и желание за развитие. Те са мотивирани, адаптивни и свикват бързо с работната среда. Предлагаме сезонен или целогодишен персонал според нуждите на вашия ресторант. Осигуряваме пълно съдействие с документацията и легализацията. С нас получавате надежден и ефективен екип, готов да допринесе за успеха на вашия бизнес.

Изпратете заявка

Контактна информация

Предпочитания относно произход на кандидата

Езици, които трябва да говори кандидатът

Основни задължения

Работно време

Почивни дни и отпуски

Настаняване

Храна

Заплащане

Начална дата за започване на работа

Допълнителни изисквания или предпочитания